Servicii logistica

Ro Holland ofera solutii logistice pentru:

- Produse congelate
- Produse refrigerate
- Produse high-tech
- Livrari de tip expres
- Produse periculoase (ADR)
- Mobila
- Medicamente
- Marfuri in regim de grupaj

Colaboram cu diverse companii, de la marile lanturi de supermarket-uri, pana la micile firme de comert sau distributie si putem oferi urmatoarele servicii:

- Transport international rutier la temperatura controlata, de la un palet, pana la camion complet, intr-un interval de temperatura cuprins intre -20C si +20C, intre Europa de Vest si cea de Est.
- Servicii de forwarding (casa de expeditii) catre Europa de Sud-Est;
- Distributie nationala in Romania si Olanda;
- Depozitare la temperatura controlata;

Distributia are ca unitate de masura de baza paletul. Marea majoritate a serviciilor de distributie prestate sunt strans legate de transportul international, cu exceptia Romaniei unde serviciile noastre de colectare si distributie sunt corelate cu facilitatile tip cross-dock ale depozitului nostru.

Putem depozita bunurile clientilor nostri pentru perioade scurte si medii de timp, ceea ce poate constitui un avantaj in organizarea transporturilor consolidate dar si pentru distributia nationala a acestora. Atunci cand partenerii nostri o cer, putem reambala marfurile dupa specificatiile clientilor finali.

Echipamentul utilizat este unul modern care sa asigure un serviciu eficient si sigur. Toate camioanele noastre sunt dotate cu echipamente moderne de pozitionare si comunicatie prin satelit (GPS), precum si cu telefoane GSM, ceea ce permite monitorizarea tuturor operatiunilor. Partenerii interesati de stadiul operatiunii de transport pot avea acces direct la acest sistem.

Toate semiremorcile noastre sunt prevazute cu sisteme de inregistrare a temperaturii, iar pentru transportul produselor din carne proaspata, utilizam semiremorci speciale echipate cu sine de sustinere si carlige.