Organizatie

Misiune

Misiunea noastra este sa oferim suport logistic clientilor nostri, atat in domeniul transportului si distributiei cat si al depozitarii. Transportul, depozitarea si distributia produselor se efectueaza in conditii de temperatura controlata in intervalul -20 C : +20 C.

Dotarea tehnica ne permite transportul acestora in compartimente separate, chiar si la temperaturi diferite. Puteti beneficia de suportul nostru logistic pentru marfuri cuprinse cantitativ de la un palet pana la un camion complet.

Echipa

Echipa de coordonare a operatiunilor de transport are o bogata experienta in domeniu si mentine standardul serviciilor la cel mai inalt nivel prin continua pregatire profesionala si prin implementarea celor mai moderne metode de lucru. Functionand ca o punte de legatura dintre vanzator si beneficiar, echipa noastra este permanent in contact cu piata si cu cerintele acesteia. Inca de la inceputurile companiei, pregatirea personalului a reprezentat o prioritate.

Ca un exemplu, toti angajatii firmei sunt vorbitori ai unei limbi de circulatie internationala. Birourile noastre pot fi contactate in timpul saptamanii, in fiecare zi, de la ora 8:30 AM pana la ora 17:30 PM. Pentru probleme urgente, sau informatii suplimentare legate de operatiuni in curs de desfasurare, va stam la dispozitie cu o linie speciala, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Persoanele de contact din cele doua unitati operationale pot fi gasite accesand link-ul contact.

Istoric

Fondatorul firmei, Jacob de Greef, a pus bazele afacerii in 1974, cand a infiintat in Olanda o mica firma de transport. Intelegand ca specializarea este calea catre dezvoltare, in 1981, firma s-a specializat in transportul produselor la temperatura controlata. Astfel, la sfarsitul secolului trecut, compania oferea o gama extinsa de servicii, de la transport rutier catre Italia si Franta, pana la depozitare si distributie nationala. In 1991, firma, deschide prima reprezentanta in Europa de Est, in Romania, fiind urmata mai apoi de Cehia.

In anul 2005 are loc o reorientare a strategiei, compania concentrandu-se pe dezvoltarea afacerilor cu potential maxim din Europa de Est, celelalte activitati fiind reorganizate pentru a oferi suportul necesar acestora. Ponderea principala o consituie activitatile din Medias, oras situat in centrul Romaniei cu o bogata traditie istorica si industriala.

Structura

De Greef Transport & Expeditie: Veenendaal, Olanda
Ro-Holland Trans Medias, Romania

Aceste doua entitati functioneaza ca un tot unitar, dar pot actiona si independent pentru indeplinirea unor cerinte specifice. Activitatea de expeditie isi desfasoara activitatea in doua regiuni:
- Europa de Est (Romania, Bulgaria, Ungaria)
- Europa Centrala si de Vest (Polonia, Slovacia, Cehia, Germania, Franta, Italia, Elvetia, Benelux).

Departamentul expeditii conlucreaza strans cu firma noastra de transport, Ro-Holland Trans, dar si cu multi alti parteneri, impreuna cu care formeaza o retea solida pe tot cuprinsul Europei. Colectam, livram si distribuim orice tip de bunuri in tarile mentionate mai sus.